Barion Pixel
Originálne darčeky pre každú príležitosť

Nafukovací matrac na plávanie - Korytnačka

SKLADOM
Katalógové číslo KX5576
Dostupnosť Skladom
Cena s DPH 26,90 €
Spýtajte sa na produkt

Nakúpte ešte za  50,00 €  a získajte dopravu ZADARMO.

benefit-img

Doprava zdarma od 50 €

Pri objednávkach nad 50 € za dopravu neplatíte

benefit-img

Nové darčeky každý týždeň

V našej ponuke nájdete nové darčeky každý týždeň

benefit-img

Expedovanie do 24 hodín

Tovar skladom posielame do 24 hodín

benefit-img

Pravidelné akcie

Produkty pre vás pravidelne zľacňujeme

Nafukovací matrac na plávanie - Korytnačka

Morská korytnačka je druh plazov, ktorý sa vyskytuje vo všetkých teplých vodách morí a oceánov. Dospelé exempláre sú dlhé až 140 cm a vážia až 500 kg. Sú jediným druhom korytnačiek, ktoré nemôžu skryť hlavu, chvost a nohy vo svojich pancieroch. Celý svoj život strávia vo vode. 

Rovnako ako náš korytnačí matrac miluje vodné kúpele. Je hladný po dobrodružstve a zábave. Čas strávený vo vode ho nikdy neomrzí. Túto korytnačku nie je potrebné kŕmiť. Živí sa len radosťou, ktorá pramení zo zábavy so svojimi majiteľmi. Naša korytnačka je nielen ľahšia ako skutočná korytnačka, ale aj oveľa väčšia. Je dlhá 150 cm a môžete na nej plávať bez obáv, že si ublížite. Vyrobené z odolného PVC materiálu, prežije mnoho fascinujúcich dobrodružstiev.

Vybavená praktickými rúčkami, ktoré uľahčia prenášanie a predovšetkým zaistia vašu bezpečnosť pri kúpaní. Zaobstarajte si plavecký matrac v originálnom tvare korytnačky, ktorý vám pomôže prejaviť lásku k morským živočíchom. Zamilujú si ho všetky deti a dokonca aj dospelí, pretože v každom z nás je predsa kúsok dieťaťa. Z každého kúpania v jazere alebo mori urobí nezabudnuteľné dobrodružstvo. Na zábavu a bezpečný oddych počas prázdnin dohliadne naša korytnačka. Vďaka špeciálne tvarovanému tvaru je kúpanie na ňom mimoriadne pohodlné - určite z neho nebudete chcieť zliezť. Matrac, ktorý vyzerá ako skutočná vodná korytnačka, poskytne oveľa viac, než si myslíte. Presvedčte sa sami! Leňošením na mäkkom nafukovacom matraci si môžete užívať slnko a vodné kúpele súčasne a zároveň obdivovať okolitý nádherný výhľad. Táto jedinečná korytnačka vám umožní naplno si užiť relax pri vode. Matrac v originálnom tvare je návrhom pre všetkých, ktorí chcú zaujať. Zaujímavý tvar a sýte farby určite upútajú pozornosť všetkých oddychujúcich pri vode. Nádherný matrac, ktorý určite ukradne srdce každého dovolenkára.

Obsah súpravy:
  • 1x nafukovací matrac
  • 1x opravná sada
Technické parametre:
  • Vek dieťaťa: 3+
  • Maximálna hmotnosť užívateľa: 100 kg
  • Materiál: PVC
  • Rozmery matraca: 150cm x 127cm
  • Rozmery balenia: 24cm x 23cm x 8 cm
Výrobok je balený v estetickom kartónovom obale.
Výrobca
Katalógové číslo KX5576
EAN 5903039727298

Podobné produkty