Barion Pixel
Originálne darčeky pre každú príležitosť

Super prekvapenia, alebo vtipné a originálne nápady na darčeky

Kto by nemal rád dostávanie darčekov? Keď však máme pre niekoho nájsť najlepší darček, záležitosť sa stáva trochu komplikovanejšou. Často sa rozhodujeme, či vyberať niečo zábavné alebo radšej niečo užitočné? Samozrejme, že najlepšie dary sú tie, ktoré sú prekvapením a zároveň príjemcu potešia. Pozornosť, ktorú darujeme, vyjadruje náš postoj k danej osobe, a to ako dobre ju poznáme. Určite nie je výber ľahký, ale existujú niektoré univerzálne, ale zato originálne darčeky, ktoré oslovia každého.

 

Hrnčeky

Hrnčeky sú univerzálnym darčekom, ale ak sú zdobené výstižným nápisom, o to viac potešia. Každý chce vlastniť originálny hrnček s potlačou, pretože to znamená, že to bude hrnček používaný iba jednou osobou - majiteľom. Zvyčajne má každý člen domácnosti svoj obľúbený pohár, takže ak ho váš priateľ ešte nemá, objednajte mu jeden. Dobrým nápadom je hrnček s nápisom – Milujem Ťa, ktorý poteší každú zamilovanú dvojicu! Ideálne pre kávu alebo čaj. Hrnčeky sú v poslednej dobe veľmi populárne, najmä tie s neobvyklým dizajnom ako tento vtipný hrnček s nápisom – Pekný som, múdry som aj variť viem!!!

Darujte niečo vtipné

Blížia sa narodeniny alebo meniny vašej milovanej osoby a vy neviete, čo jej dať? Ak vaša databáza relevantných nápadov bola už úplne vyčerpaná, stojí za to vložiť do nej moderné a veľmi efektívne nápady vo forme vtipných darčekov a zábavných prekvapení. Funkčné a originálne darčeky, ktoré príjemcu navyše pobavia, sú nepochybne jednou z najlepších variant, ktoré môžete darovať.

Vtipné hodiny

Výber darčeka pre mamu býva naozaj ťažký. Čo však kúpiť niečo, aby sa cítila pobavene alebo uvoľnene? Patrí vaša mama medzi veľmi zaneprázdnených ľudí, ktorí nemajú čas na vlastné potešenie? Z tohto dôvodu budú tieto vtipné omladzujúce hodiny správnou voľbou! Je to zábavná vec, ktorá určite rozveselí každú matku. Takýto darček k narodeninám alebo ku Dňu matiek spôsobí, že sa vaša matka na chvíľu zabudne na svoje povinnosti. Darček je veľmi funkčný – ide o vtipného ukazovateľa času, ktorý môže využiť do interiéru ako dekoráciu. A navyše, zakaždým, keď mama bude chcieť vidieť, koľko je hodín, na jej tvári sa objaví úsmev a spomenie si na vás. Na výber máme napríklad aj vtipné hodiny pre oneskorencov.

Darčeky pre milovníkov alkoholu

Existuje mnoho dôvodov na organizovanie spoločenských podujatí a párty. Zvyčajne sú to narodeniny, meniny, Nový rok, kúpa nového bytu a podobné akcie. To všetko sú dôležité dni, ktoré chcete osláviť špeciálnym spôsobom. Často sa na takýchto stretnutiach objavuje alkohol, ktorého úlohou je uvoľniť atmosféru a spríjemniť všetkým oslavu. Nemali by ste však prísť na párty s prázdnymi rukami. Preto ponúkame pár nápadov na darčekové fľaše s alkoholom.

Darčekové sety vína

Tento dar určite osloví nielen milovníka alkoholu. Nie je tam len fľaša alkoholu, ale aj vyzdobený pohár na každú výnimočnú príležitosť. Každé darčekové balenie vín je veľmi elegantne usporiadané a zabalené, vďaka čomu tento dar poteší oko oslávenca a neunikne pohľadom ostatných. Pre gurmánov si môžete vybrať niečo sofistikovanejšie, ale záleží hlavne na vašich preferenciách. Obdarujte blízkeho takýmto darčekovým vínnym setom s pohárom k 50. narodeninám alebo darčekovým vínnym setom s pohárom s pečaťou k 30. narodeninám.

.Možno neexistuje žiadny dokonalý darček, pretože jeden človek má rád jedno a druhý má rád druhé. Mali by sme byť šťastní z každého daru, pretože prijímanie znamená, že sme pre niekoho v tomto svete jednoducho dôležití, a to nie je možné kúpiť za žiadne peniaze. Nakoniec je to jedinečná šanca potešiť druhú osobu. Aj keď jej nemôžeme dať dokonalý dar, pretože jednoducho neexistuje, môžeme jej dať oveľa viac. Je to pocit šťastia a radosti, že sú ľudia, ktorí na nás myslia a majú nás radi.