Barion Pixel
Originálne darčeky pre každú príležitosť

Perfektné nápady na darčeky pre milovníkov alkoholu

Neviete, čo kúpiť najlepšiemu kamarátovi na pamiatku? Aký darček je ideálny pre mladšieho či staršieho brata alebo muža v rokoch? Alkohol je každopádne najvhodnejším darčekom pre každú príležitosť. Či ide o víkendové stretnutie vašej partie alebo oslavujete narodeniny člena rodiny, je najlepšie to urobiť s nápojom v ruke. 

Alko darčeky pre každého - prezentačný obrázok

Darčeky s tematikou alkoholu

Pri výbere darčeka pre človeka, ktorý má vzťah k alkoholu sa zamyslite nad tým, čo oslávenec preferuje. Keď niekomu dávate alko darček, musí mať obdarovaný pocit, že ste si pri jeho výbere dali naozaj záležať. Zistite preto vopred, aký alkohol obdarovaný preferuje. Pokiaľ má rád víno, skúste darček s tematikou vína, napríklad darčekové balenie vín. Ak je vášnivým pivárom, potešíte ho originálnym krígľom na pivo. A pre krásne chvíle a pamätné okamihy skúste napríklad fľašky na alkohol, pijačky alebo ploskačky z nášho e-shopu, ktoré sú zárukou potechy. 

Vtipné alkoholové fľaše

Každý z nás sa niekedy ocitol v situácii, keď nemohol prísť na ten správny nápad, a teda vhodný darček k narodeninám alebo sviatku pre niekoho blízkeho. A ako jediná a najrýchlejšia varianta darčeka sa potom javila darčeková fľaša s alkoholom. Venovať darček v podobe alkoholu určite nie je nič zlého, ale snažte sa byť kreatívny a výnimočný moment niečím ozvláštniť. Ak ste sa rozhodli darovať niekomu alkohol, tak jedine originálne poňatý. To znamená darčekovo zabalený, opatrený vtipnou etiketou alebo napríklad oblečený do vtipného trička na fľašku. 

A nezabudnite na jedno pravidlo, ktoré vás ochráni pred trapasom - pri zháňaní vhodného alko darčeka platí zásada nekupovať nič obyčajného, čo má v domácom bare každý.

pastedGraphic_4.png

Spoločenské hry na pitie

Je pred vami víkend, ktorý býva v znamení najrôznejších párty či osláv narodenín vašich priateľov? V tom prípade sa nezaobídete bez alkoholu. Čo tak si spestriť víkendovú zábavu nejakými zábavnými alkoholovými spoločenskými hrami? Aby ste si mohli tieto hry zahrať, je na to potrebných minimálne dvoch hráčov, čo vo vašom prípade určite nebude problém. Ak vás teda čaká zábavný večer s priateľmi, spestrite si ho niektorou z nasledovných alkoholových hier!

Známe alkoholové spoločenské hry

Populárne spoločenské hry na party sú v súčasnosti veľmi obľúbené a ich pravidlá v podstate vychádzajú z pôvodných hier až na to, že v nich hrá hlavnú úlohu alkohol. Tak napríklad, vyhľadávanou spoločenskou alkoholovou hrou je alkoholová ruleta. Je  to dokonalá hra pre dospelákov, ktorá sa najlepšie hrá vo väčšom kolektíve. Vzbudí v každom súťaživosť a rozprúdi večera. Stačí správne zvoliť výber pitia a roztočiť ruletu. Prvý hráč roztočí ruletu a vhodí guličku. Potom musí vypiť panáka s takým číslom, na ktorom sa gulička zastaví. Ďalší hráči pokračujú po jeho vzore. Ak sa gulička zastaví na čísle s prázdnym pohárikom, má smolu / šťastie (záleží na každom, ako to vezme) a v tomto kole nepije. Pokračujú ďalší hráči a víťazom sa stáva ten, kto vypije posledný pohárik.

 

pastedGraphic_5.png

Klasickú hru Človeče nehnevaj sa pozná snáď každý. Skúste ju však oživiť. Čo tak jej alkoholová verzia? Namiesto figúrok si naplňte panáky svojim obľúbeným nápojom. Kto je vyhodený súperom, vypije panáka, dá ho späť na štart a doleje si nápoj. Na podobnom princípe fungujú aj alkoholové šachy. Vyhrá ten, kto dá súperovi mat. Zmena je pri braní figúrok. Vezmete figúrku a ako odmenu môžete vypiť obsah figúrky-pohárika. Potom, čo dáte mat, vypijete obsah všetkých figúrok, ktoré neboli vyhodené. S alkoholickými spoločenskými hrami sa jednoducho dobre zabavíte a oživíte každú oslavu.

Alkoholové darčeky nájdete aj v našom e-shope

Výber vhodného alkoholového darčeka, nielen pre milovníka alkoholu, ale prakticky pre kohokoľvek určite nepodceňujte, hoci sú tieto darčeky veľmi obľúbené. V našom e-shope nájdete tie najlepšie a najunikátnejšie alkoholové darčeky bez ohľadu na to o akú príležitosť ide. Jednoducho, s našimi tipmi na alko darček nebude žiadna párty či oslava nudná, ale naopak rozprúdite tú správnu náladu.