Barion Pixel
Originálne darčeky pre každú príležitosť

Niekoľko perfektných nápadov na kozmetické darčeky

Život je nekonečná séria osláv a šťastných udalostí. A hoci ich zdieľanie s našimi blízkymi je to, na čom skutočne záleží, nikdy nie je zbytočné prejavovať svoju lásku k sebe navzájom prostredníctvom darov. Nie je vždy nutné uchýliť sa k veľkolepým a drahým darčekom. S určitým množstvom kreativity sa aj tá najdostupnejšia kozmetika stáva vynikajúcim prekvapením. Existuje mnoho možností darčekových sád kozmetiky, no ak sa hlbšie zamyslíte nad človekom, ktorého chcete obdarovať kozmetickým balíčkom, ľahko nájdete medzi nimi najvhodnejší.

Kozmetický darček poteší každého

Všetci chceme darovať dokonalý darček, vidieť rozžiarené oči nášho partnera, mamy, otca, dedka alebo tety. Či už je to darček k výročiu, k narodeninám, promóciám, alebo možno potrebujete niečo špeciálne pre starú mamu alebo priateľku, s našimi tipmi na niekoľko jednoduchých nápadov na darčeky nájdete to ideálne prekvapenie. Najlepšie je začať s predstavou o tom, čo osoba, ktorej kozmetiku kupujete, obľubuje, aké vône preferuje, a o aký typ osobnosti ide.

 

Kozmetické sady

Exkluzívne kozmetické sady môžu byť super darčekmi pre vašich blízkych, ale i pre vlastnú potrebu. Kozmetické balíčky z našej ponuky predstavujú prvotriedny výber špičkových vlasových, pleťových, športových a dekoratívnych prípravkov pre ženy aj pre mužov, zabalené v krásnom darčekovom balení. Kozmetické darčekové sady sú praktickým a univerzálnym darom k narodeninám, k meninám, ale rovnako môžu byť darované aj pod vianočný stromček. Potešte napríklad Botanica Bohemia kozmetickým balíčkom – šípka a ruža.

Vtipné sprchové gély

Prekvapte svojich blízkych niektorým zo zábavných a nezvyčajných sprchových gélov, ktoré žiadny príjemca nečaká! Máme najrôznejšie zábavné sprchové gély, ktoré okorenia čas strávený pri kúpaní. Tieto darčekové sprchové gély s originálnou etiketou sú super prekvapením najmä pre mužov. Navyše obsahujú vysoko kvalitné prípravky obohatené o kozmetické oleje a bylinné extrakty, ktoré účinne a jemne umyjú, ošetrujú pokožku a zabraňujú jej nadmernému vysušeniu. Vyberte pre muža svojho života, ktorý nedopustí na svoj bike tento sprchový gél – Cyklista.

 

 

 

 

Ručne vyrábané mydlá

Život je príliš krátky na použitie nudného mydla. No, dekoratívne a jedinečné mydlo z nášho eshopu bude určite tým správnym darčekom pre každú ženu, ale je aj  luxusom, ktorý ocenia aj náročné milovníčky kozmetiky. Navyše, ručne vyrábané mydlá majú mnohostranné využitie okrem samotnej starostlivosti o pleť. Je to skvelý funkčný darček, ktorý príjemca skutočne využije, pretože ručne robené mydlá možno použiť aj ako osviežovače vzduchu do auta alebo do šuplíka, alebo ako dekoráciu. Pre milovníčku levanduľovej vône vyberte ručne vyrábané toaletné mydlo – levanduľa.

Soľ alebo pena do kúpeľa

Jeden z najlepších darov, ktorý môžete dať každej žene vo vašom živote - manželke, matke, sestre, tete alebo priateľke, je niečo voňavé do kúpeľa. Ak jej teda chcete dopriať relaxačný kúpeľ, pri ktorom sa uvoľnia svaly, zníži napätie a revitalizuje telo, voľbou číslo je soľ alebo pena do kúpeľa. Každá žena chce zostať mladá a krásna, preto jej dopomôžte na ceste za krásou jedným z našich prírodných produktov ako napríklad Bohemiou Natur – kúpeľovou soľnou s bylinkami so škoricou a agátom v dóze.

 

Darujte milovanej osobe kozmetickú sadu, ktorá prinesie prirodzenú krásu alebo si vyberiete niektorý z vtipných kozmetických produktov, o ktorých viete, že nimi vyčarujete úsmev. Jednoducho neexistuje lepší a univerzálnejší darček k narodeninám alebo k inému sviatku ako dar mladosti a vitality.