Barion Pixel
Originálne darčeky pre každú príležitosť

Akým originálnym narodeninovým darčekom prekvapiť muža?

Muži si myslia, že je ťažké vybrať darčeky pre ženy. Ale nevedia, že je rovnako ťažké vybrať darček pre nich. Výber perfektného darčeka pre muža vo vašom živote určite nie je jednoduchá záležitosť. Zatiaľ čo ženy milujú šperky a dekoratívne veci, muži sa viac zaujímajú o funkčnosť a praktickosť. 

Darček odhalí, či sme si na ňom dali záležať

Existuje množstvo vecí, ktoré musíte mať na pamäti pred tým, než vyberiete ten správny darček k narodeninám pre svojho najdrahšieho. Darček skutočne odhalí, či si dal na ňom darca záležať, alebo či bol vyberaný na rýchlo a nedôsledne. Takže, či nakupujete online alebo klasicky v obchode, tentoraz mu darujte niečo jedinečné a zvláštne, aby sa cítil výnimočný a zistil, že ho dobre poznáte a chápete. Nižšie sú uvedené niektoré z vecí, ktoré je možné zvážiť pri výbere darčekov pre mužov, ktoré zabezpečia, že zážitok bude stáť za to. Poďme teda zistiť, ako nájsť skvelé darčeky pre chlapov.

Ideálny darček pre muža

Vek je pri výbere darčeka rozhodujúci

Ako prvé treba zvážiť vek oslávenca. Ide o staršieho pána, mladého muža či muža v strednom veku? Preferencie sa menia v závislosti od veku. Je vhodné, ak dospievajúci chlapec dostane Play Station alebo Xbox, ale rovnaké dary sa nestretnú s rovnakým uznaním u muža v stredných rokoch. Podobne by starší muž ocenil iný narodeninový darček ako muž, ktorý je o generáciu mladší. Ako muži starnú, zoznam nápadov ako ich prekvapiť sa skracuje, pretože pravdepodobne získali v priebehu života veľa vecí. Darčekové víno alebo darčeková fľaša s alkoholom je však určite tým pravým orechovým, ktorým nič nepokazíte, pričom ho ocení najmä staršia generácia mužov.

Buďte realistický a s rozpočtom to nepreháňajte

Ďalším faktorom je váš rozpočet. Drahé dary sa v súčasnosti neodporúčajú, ale existujú prípady, keď nemáte na výber, alebo ich nákup je to, čo oslávenec očakáva. Musíte mať na pamäti sumu, ktorú chcete na darček pre toho ,,vášho“ minúť. Buďte realistickí a skúste kúpiť niečo, čo je v rámci vašich možností. Nemusíte sa hneď zadlžiť, aby ste kúpili super darček. Nezaťažujte zbytočne svoju peňaženku luxusnými a drahými darmi. Je vždy múdre mať k dispozícii rozpočet, ktorý je primeraný.

Rozpočet na darček pre muža

Záujmy a preferencie

Je dôležité si uvedomiť, čo muža, ktorého chcete obdarovať zaujíma. Je to fanúšik módy, nadšenec literatúry alebo neoficiálny kritik jedla a pitia? Muži sa viac zaujímajú o darčeky, ktoré dokazujú vaše pochopenie ich potrieb. Majú radi praktické veci, ktoré prispievajú k ich osobnému a profesionálnemu životu.

Spýtajte sa sami seba: Bude to pre neho užitočné?

Väčšina mužov chce, aby veci, ktorými ich obdarujete boli funkčné. Pár ponožiek, vreckoviek alebo kravata ho určite neohúria. Zabodovať by ste naopak mohli niečím mimoriadnym alebo stavte na vtipný darček v podobe trička s vtipnou potlačou. Priateľa, ktorý má záľubu v módnom štýle, určite prekvapia elegantné hodinky alebo módny doplnok. Muža, ktorý sa o seba rád stará zase poteší kozmetická sada, milovník piva zas ocení originálny pivový pohár z nášho e-shopu.

pastedGraphic_2.png     pastedGraphic_3.png pastedGraphic_4.png

Aj keď je bežnejšie, že ľudia prejavujú vďačnosť všetkému, čo je darované, je ešte dôležitejšie, keď vedia, že to, čo im dávate môže byť užitočné. Preto je potrebné zvážiť funkčnosť a praktickosť toho, čo kupujete.

pastedGraphic_5.png

Kde a kedy plánujete darček kúpiť? 

Naplánujte si výber narodeninového darčeka v predstihu, aby ste sa zbytočne nestresovali na poslednú chvíľu, to vám pomôže ustriehnuť si čas a uistiť sa, že nebudete mať žiadne problémy s harmonogramom. Tiež mať na pamäti konkrétny obchod vám uľahčí váš nákup, a nakoniec to nebude až také ťažké. Nie je novinkou, že dnes je najjednoduchšie a najpohodlnejšie nakupovať darčeky online. Po pár kliknutiach sa môžete rozhodnúť, čo mu chcete darovať a za pár dní máte objednávku doma. Ak na internete nájdete ten správny obchod, je veľká šanca, že sa trafíte do čierneho. 

U nás ste na správnom mieste

Ak hľadáte pre neho jedinečný darček, po pár preklikoch nášho internetového obchodu určite zistíte, že ste trafili do čierneho :). Prezrite si našu úžasnú ponuku a objavte skvelé nápady na darčeky, ideálne pre každú príležitosť. Či ho chcete prekvapiť niečím výnimočným alebo vtipným, u nás si určite vyberiete.

Výber darčeka musí byť zábavou 

Ak by sme mali naše rady zhrnúť, posledné, čo zostáva, je stanoviť si časový plán a správne určiť, aká je najlepšia voľba zo všetkých tipov na darčeky. Nezáleží na tom, či nakupujete pre svojho manžela, priateľa, brata alebo otca či starého otca, narodeniny sú jedným z najvýnimočnejších dní zo všetkých. Nestresujte sa zbytočne a vychutnajte si proces výberu originálneho darčeka. Najdôležitejšia rada na záver:

Najlepšie darčeky nie sú najdrahšie. Sú to darčeky vyberané od srdca :)